Питання та відповіді

Питання та відповіді

Чи можлива доставка ваших книжок за кордон? 

Детальну інформацію за цим питанням Вам нададуть наші менеджери з продажу. Будь ласка, напишіть листа на e-mail адресу відділу продажу: sales.schoolbook@gmail.com.

How is it possible to buy your books with delivery abroad?  

Hello! Managers of our sales-department will give you the detailed information and will answer your questions. Please write a letter to our e-mail.

Ist es möglich ihre Bücher mit der Lieferung ins Ausland zu bestellen? 

Hallo! Unsere Managers aus der Verkaufsabteilung geben Ihnen ausführliche Information und beantworten Ihre Fragen. Hier ist unsere e-mail Adresse.

Чи є Ваші книги в електронному вигляді, якщо так, на якому сайті їх можна придбати?

Офіційно наші книжки доступні тільки в паперовому вигляді, будь-які електронні варіанти є піратськими і видавництво активно бореться із ресурсами та користувачами, які їх розповсюджують.

Чому ваші книжки дорожчають?

Ми щосили намагаємося притримати подорожчання нашої продукції, але ціни зростають на все: на папір, фарбу, поліграфічні послуги, також зростає ціна на логістику, транспортні послуги та ін. Варто звернути увагу також на інфляцію, зміни тарифів та заробітної платні, що змушує підіймати ціну не тільки на книжковий сегмент ринку, а й на інші товари та послуги. Ми постійно турбуємося про якісні матеріали для наших книжок та досконале змістове оформлення, переклади та ілюстрації, вартість яких також постійно змінюється. Просимо поставитися з розумінням до наших рішень, бо вони викликані численними факторами, які здебільшого від нас не залежать.

Чому напис на корінцях книг, виданих останнім часом, перевернутий в інший бік?

У зв’язку зі зміною загальних вимог Книжкової палати України та правил національного стандарту України у сфері інформації, бібліотечної та видавничої справи наше видавництво змінює оформлення корінця обкладинок книжок. У нових виданнях відомості на корінці обкладинки розміщуються у послідовності згори донизу (ДСТУ 7.84:2008). Таке оформлення книжок відповідає загальноєвропейським нормам. На жаль, зміна вимог впливає на серійні книжки (різний вигляд корінців книжок у межах серії), проте ми намагатимемось усунути цей недолік під час додруковування накладів.

Чому деякі книжки мають яскраво виражений запах? 

Хочемо зауважити, що всі наші видання відповідають чинним державним санітарно-гігієнічним вимогам, що підтверджують численні експертизи. Бо ми усвідомлюємо свою відповідальність, гарне самопочуття й задоволення від читання у малят та дорослих для нас відіграє велике значення.

Що робити, якщо у книжці виявлено брак? 

Радимо звернутися туди, де ви купили таку продукцію. Також просимо надіслати нам фото бракованого товару для розгляду питання про заміну продукції.

Коли новинку можна буде купити в книгарнях? 

Якщо книга щойно вийшла, вона буде поступово з’являтися у наших представників, краще уточнювати це у них. Переглянути наших представників ви можете тут: Торговельні представники.

Чому ви не взяли оригінальну обкладинку книжок серії «Timeless»?  

Видавництво вирішило зробити оформлення внутрішнього блоку серії книжок Timeless подібно до інших своїх книжок фентезі. І наші дизайнери захотіли розробити власні обкладинки, які до речі, схвалили правовласники книжок та оригінальних обкладинок.

Чому у «Смарагдовій книзі» немає змісту? 

е зумовлено технічними особливостями оформлення книги (під час верстки не виходили на кратність 16, виникла дилема: додавати 15 сторінок реклами і ставити зміст, або ставити зміст і зменшувати шрифт, або залишити шрифт читабельним за нормами і пожертвувати змістом. Вирішили зупинитися на останньому).

Скажіть, чи ви збираєтеся зробити такі енциклопедії для хлопців про дівчат, як «Обережно: хлопці»? 

Ні, енциклопедії поки видавати не збираємося.

Чому деякі теми повторюються в книгах із серії «Цілком таємно»? 

Дійсно, є теми, що повторюються, оскільки деякі з них настільки важливі, що їх хотілося обов’язково розмістити. Але потрібно враховувати, що читачі не завжди купують всі видання цієї серії, натомість радше обирають книги тієї тематики, яка їм необхідна й цікава саме зараз.

У якому розділі можна купити розгорнуте щоденне планування для І молодшої групи у електронному варіанті? 

На жаль, у нас не буває таких планувань. Увесь каталог видань Ви можете побачити на нашому сайті.

Ви будете видавати книги «Вітчхантери», «Часольбоми», розмальовки-антистрес Н. Щерби? І якщо плануєте, то коли? 

Зараз такого немає в наших планах, але якщо щось зміниться, ми обов’язково це проанонсуємо.

Чи планує видавництво випускати 5 книгу «Новіші пригоди Косі Вуханя і Кольки Колючки» із серії Дивовижні пригоди в лісовій школі В. Нестайка? 

Ні, не плануємо.

Скажіть будь ласка, чи є можливість із Вашою допомогою видати книжку з історіями / малюнками, які створює моя дитина? 

Ви можете надіслати Вашу пропозицію на електронну адресу нашого редакторського відділу. schoolbook.publish@gmail.com

Чому мені не вдається відправити вам лист, коли я натискаю на e-mail адреси зі сторінок «Контакти» чи «Вакансії»?

Для того, щоб це посилання працювало, потрібні додаткові налаштування у Вашому браузері. Для браузера Chrome (chrome://settings/handlers) у Gmail: зареєструватися або увійти у свою поштову скриньку → вгорі праворуч в адресному рядку біля позначки масштаб натиснути на сірий ромб → вибрати пункт «Дозволити» на запит «Дозволити mail.google.com для обробки посилань типу “електронна пошта”?» Або на Вашому комп’ютері має бути встановлений поштовий клієнт: Microsoft Outlook / The Bat / Mozilla Thunderbird.

Як уточнити інформацію про наявність товару?

Ви можете зателефонувати у відділ реалізації: (067)-766-00-77 / (095)-766-00-77

Версії браузерів для коректного відображення сайту:

Internet Explorer11
Edge16, 17, 18
Firefox58, 59, 60, 61
Chrome49, 63, 64, 65, 66, 67, 68
Safari11, 11.1, TP
iOS Safari10.3, 11.2, 11.3
Opera miniall
Chrome for Android64
UC Browser for Android11.8
 Samsung Internet  4, 6.2